Tien redenen om wel naar Aruba te gaan

arubaZo’n drie jaar geleden schotelde ik u een logje voor met tien redenen om nooit naar Aruba of Curaçao te gaan. Het was zo’n epistel dat met een korreltje zout gelezen moet worden. U kent dat principe vast wel, u heeft het hier weleens vaker nodig.

Wel nu. Vers terug uit Aruba, en wat ziet mijn oog in de stats van Kobus en co?
Er bestaan mensen op deze planeet die mij serieus nemen! In dit ietwat vreemde reisartikeltje wordt er in ieder geval gelinkt naar het desbetreffende logje.

Wat een toeval, laat ik u nu net vandaag willen gaan vertellen hoe geweldig wij het hebben gehad op Aruba. Dus bij deze, tien redenen om wel naar Aruba te gaan.

 1. Laat ik met de deur in huis vallen, en meteen argumenten 3 en 9 om niet te gaan ontkrachten. Ik heb namelijk twéé zakken borrelnootjes genuttigd deze vakantie. Gekocht bij de supermarkt die op loopafstand van ons hotel lag.
 2. En nu we het toch over die supermarkt hebben…
  Woehoewaaaaaaaaaahhhhh! De supermarkt op Aruba rocks! Ik heb mijn buikje helemaal rond gegeten. Filet américain, krentenbollen, hagelslag, leverworst, cassis, winegums, en ga zo maar even door.
 3. Dan het uitgaansleven. En in het bijzonder dat ene casino. Zomaar op een doordeweekse avond liep ik daar met melkboer en vrienden naar binnen, en ha!, ik liep gewoon met 400 extra dollar in de zak weer naar buiten. Als dat geen reden is om naar Aruba te gaan.
 4. Wat ook zo fijn is. Ze spreken daar allemaal Nederlands hè? Dat is toch altijd prettig.
 5. Punt 4 is vooral heel prettig wanneer men met zeg een willekeurig zeven-sloten-dertien-ongelukken kind weer eens naar de ER moet. Bijvoorbeeld omdat ze een nagel volledig heeft afgescheurd en daarom half leeg bloedt.
  Ja, ik heb het dus over Sammie. Mijn lieve brutale klimgeit die geen gevaar ziet en nu door het leven gaat met een in het ziekenhuis op Aruba vastgelijmde duimnagel.
 6. Op Aruba kwamen wij, in ieder geval dit jaar, geen enkele mug tegen. Dit in tegenstelling tot Curaçao drie jaar geleden. Dus, Aruba is the place to be!
 7. Petra raadde mij Bugaloe aan, en het moet gezegd worden, Bugaloe is de gaafste bar ooit.
 8. En ach, zal ik gewoon eindigen met de standaard heerlijke dingen. Wat dacht u van zon,
 9. zee,
 10. en strand.

Doe ik van de week wat fotootjes van al deze pracht, okay?

10 gedachten over “Tien redenen om wel naar Aruba te gaan

 1. Marloes

  Ocherme, de kleine meid heeft het geluk niet aan haar zijde de laatste tijd.. Verder verlang ik, nu de winter hier de tweede verlenging heeft ingezet, enórm naar zon, zee, en strand. Hopelijk vervaagt de herinnering niet te snel in de waan van de dag!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>